Ce se întâmplă când o trupă de metal cântă la muzeu? Avoid Humanity lansează pe 4 mai concertul live de la Muzeul de Artă Recentă (MARe)

Ce se întâmplă când o trupă de metal cântă la muzeu? Avoid Humanity lansează pe 4 mai concertul live de la Muzeul de Artă Recentă (MARe)

La mijlocul lunii ianuarie, trupa Avoid Humanity a filmat un concert la Muzeul de Artă Recentă din București.  “De la o vârsta fragedă mi-am dorit să devin un obiect de artă, dar părinții mi-au propus să-mi caut o carieră mai stabilă și de perspectivă, de aceea am început să cânt metal” a vrut să menționeze al doilea cel mai bun xilofonist din formație.

Concertul poate fi văzut din 4 mai pe canalul de youtube Beheading the Traitor (https://www.youtube.com/user/BeheadingTheTraitor). Până atunci, puteți vedea versiunea “live la muzeu” a piesei Unconditional Hate de pe albumul Apex of Impurity.

Niciun obiect de artă nu a suferit ca urmare a asaltului fonic și toate măsurile de prevenire COVID-19 au fost respectate.

Link-uri incorente: 

https://www.facebook.com/avoidhumanity

https://avoidhumanity.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/c/AvoidHumanity/videos

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Ce se întâmplă când o trupă de metal cântă la muzeu? Avoid Humanity lansează pe 4 mai concertul live de la Muzeul de Artă Recentă (MARe)

Lasă un răspuns