Serk Tankian are speranța că System of A Down "va scoate ceva nou în viitor" - Contemporary-Establishment

Serj Tankian are speranța că System of A Down “va scoate ceva nou în viitor”

În ciuda diferențelor creative dintre membrii System of A Down, după lansarea pieselor Protect the Land” și “Genocidal Humanoidz” frontmanul Serj Tankian are speranța că vor putea face mai multă muzică nouă în viitor.

Perechea de melodii, care a fost prima lansare din ultimii 15 ani, a avut lor în noiembrie 2020, pentru a crea awareness asupra războiului din Artsakh care a afectat Armenia. În timp ce a fost total refreshing să auzim materiale noi din partea trupei, cei de la SOAD au declarat ca nu intenționează să lanseze un album complet.

Pierro Poggi, Set de portofel si curea de piele
Best price – Pierro Poggi, Set de portofel si curea de piele

“Sunt foarte mandru de munca depusă cu System of A Down și îmi dă speranța că într-o zi vom reuși să ne reunim și să facem ceva” a declarat vocalistul către Heavy Consequence.

“Cred că am reușit să o facem pentru că am lăsat la o parte filozofiilie noastre creative și am mers pe principiul: Cine are o melodie care să functioneze în situația de față? Pentru că în acest moment ne trebuie o armă pentru adevăr și nu pentru noi. Și a funcționat” a continuat el.

Din cauza evenimentelor haotice din anul 2020, membrii System of A Down, în special Tankian și bateristul John Dolmayan, și-au exprimat opiniile total diferite cu privire la politica din SUA pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, frontmanul a insistat că aceasta este pur și simplu dinamica unei trupe.

Arată-mi o trupa în care nu există daramă și eu îți voi demonstra că e o trupă de rahata.” a declarat Tankian către Metal Hammer la începutul acestui an. “Suntem patru indivizi diferiți, care avem păreri diferite despre subiecte diferite.

TRENDING – Chitara bas, basişti, mituri şi adevăruri din spatele lor – hai să vedem cinci aspecte

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.