GENUNE lanseaza noul videoclip, Eastern European Discontent

GENUNE au lansat noul album, Inert & Unerring


Trupa clujeana de Melancholic Black Metal GENUNE prezinta noul album de studio, Inert & Unerring, lansat pe 25 Aprilie in format digital si CD in colaborare cu Loud Rage Music.

Bere Blonda Nefiltrata Schöfferhofer Hefeweizen, 5%, Sticla, 6 x 0.5l
Best price – Bere Blonda Nefiltrata Schöfferhofer Hefeweizen, 5%, Sticla, 6 x 0.5l
TRENDING – Jason Newsted nu mai are nici un dubiu în legătură părăsirea trupei METALLICA: „Nu aș mai avea capacitatea fizică…”

Albumul poate fi ascultat si comandat aici: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/genune-inert-unerring 

In legatura cu noul album trupa declara urmatoarele: „Inert & Unerring contine piese compozitional mai consecvente, per ansamblu, dar stilistic incadrandu-se tot in directia propusa de albumul anterior. Fara a da prea multe detalii, tematica sa este despre identitate si trecut si mostenirea sa in prezent, explorata prin prisme diferite. Inert & Unerring nu este insa un concept album, versurile neavand actiune sau personaje, ci fiind constituite din imagini si perceptii puse in cuvant, pentru a lasa loc de explorare individuala. Titlul este preluat dintr-un roman de Arthur Koestler, relevant cu subiectul albumului.”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic