Trupa Gojira a lansat single-ul The Chant - Contemporary-Establishment

Trupa Gojira a lansat single-ul The Chant

Trupa Gojira a lansat o nouă piesă de pe viitorul album intitulat Fortitude.

Odată cu lansarea programată pe 30 aprilie – metaliștii francezi au decis să își prezinte înainte o piesă epică. În legătură cu asta vocalistul/chitaristul Joe Duplantier declară: “Lasă acest cântec să îți vibreze în toate oasele și să te ridice.

Anterior, frontmanul a declarat catre Kerrang! despre The Chant: “De obicei scriem piese care să distrugă puțin mintea fanilor. Această piesă îi va aduce pe toți în același loc.”

Bicicleta pliabila 20" Good Bike Foldable, 6V, Black
Best price – Bicicleta pliabila 20″ Good Bike Foldable, 6V, Black

Joe a mai explicat și semnificația “Fortitude “: “Trebuie să ne arătăm curajul. Este ceea ce trebuie să îmbrățișam acum și în viitor. De la începuturile trupei noastre am promovat compasiunea versus concurență și iubirea versus ură. Scopul albumului Fortitude este de a inspira oamenii să devina cea mai bună versiune a lor, să fie puternici indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lor.”

“Acum această putere pe care o ignorăm în totalitate și deși este rău atunci când ne trezim dimineața și suntem prinși în viața tumultoasă, există toate aceste momente în care putem face diferența prin atitudinea noastră; prin modul în care ne imaginăm propriul viitor și viitorul umanității. Este ușor să începi să nu mai crezi în tine. Dar la un moment dat trebuie să îți dai seama cine ești.”

TRENDING – Sepultura – Quadra – Recenzia unui album cu un sound nou dar totusi clasic

Albumul fortitude va fi lansat pe 30 aprilie prin Roadrunner Records. Ascultă mai jos single-ul The Chant.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.