Sampanie, Moët & Chandon Imperial Brut Champagne + cutie, 0.75L, 12% alc., Franta

Sampanie, Moët & Chandon Imperial Brut Champagne + cutie, 0.75L, 12% alc., Franta

Producator: Moët & Chandon

Cod Produs 2255

Moët & Chandon Brut Imperial reprezintă o șampanie albă, brută, cu o concentrație de 12%, care provine la origine din Franța. Franța este renumită pentru sortimentele ei calitative de șampanie, printre care și aceasta. Șampania Moet & Chandon este renumită ca fiind una dintre cele mai rafinate sortimente de șampanie pe plan internațional. Ingredientele care au stat la baza obținerii acestui amestec au fost diferite sortimente de struguri, cum ar fi Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay.

Acest blend de soiuri de struguri oferă un profil aromatic complex, inedit și extrem de elegant. Mirosul trădează note fresh și puternice de măr verde, lămâie, gref, flori albe și brioșe cu nuci. În ceea ce privește gustul, acesta este foarte echilibrat și se bazează pe fructe precum piersici, mere și pere, dar se resimt și tonuri citrice. Culoarea băuturii este aurie, dar cu irizații verzi.

Șampania Moët & Chandon Brut Imperial este perfectă pentru orice eveniment de sărbătorire, dar și pentru un cadou elegant.

CARACTERISTICI

Volum0.75L
BrandMoët & Chandon
Concentratie Alcool12%
Tara de origineFranta
Tipbrut
Podgorie/ RegiuneChampagne
ProducatorMoët & Chandon
CategorieSampanie

Lasă un răspuns