Jason Newsten nu mai are nici un dubiu în legătură părăsirea trupei METALLICA: "Nu aș mai avea capacitatea fizică..."

Jason Newsted nu mai are nici un dubiu în legătură părăsirea trupei METALLICA: “Nu aș mai avea capacitatea fizică…”

Jason Newsted spune ca nu ar mai avea “capacitatea fizică” pentru a cânta în METALLICA.

Muzicianul în vârstă de 58 de ani, care a părăsit iconica trupă în urmă cu două decenii după 15 ani, a discutat despre plecarea sa din METALLICA într-un interviu din februarie 2020 cu Florida Daily Post, care a fost postat recent pe youtube.

Vodca Whitley Neill, Blood Orange, 43%, 0.7l
Best price – Vodca Whitley Neill, Blood Orange, 43%, 0.7l

Vorbind despre seria de operații la umăr care l-au facut inițial să nu mai poată cânta, Newsted a spus: “Operațiile m-au facut să mă retrag. Am continuat să cânt cât de bine am putut după, dar nu am reușit niciodată să îmi revin complet. Acum sunt undeva la 90%. Nu mai pot cânta toate pisele METALLICA. În starea în care sunt, nu aș putea cânta un concert întreg.”

“Pe masură ce trecea timpul, în anii trecuți mă tot întrebam. Ce-ar fi dacă, ce-ar fi dacă, ce-ar fi dacă.” a admis el. “Toată familia m-a susținut. Au vazut ce pot face, au fost la suficiente concerte. Au vazut destule lucruri din culise și mi-au spus că mă înțeleg pentru aceasta decizie. Restul oamenilo, nu întelegeau – mă întrebau constant – Cum naiba ai putuut să faci asta? Arunci milioane de dolari pe geam? De ce ai face asta? De ce ai pleca din cea mai mare trupă din toate timpurile. La ce te-ai gândit?”

El a continuat: “Nu știți prin ce am trecut. Dar mi-a luat ceva timp să îi conving. Deci când mă gândesc la acel – Ce-ar fi daca? – A funcționat în felul urmator. Nu spun că aș fi putut să planific scăparea de acel gand. Așa că a trebuit să treacă anii, zi de zi…și uite așa au trecut 19 ani. Au trecut trei vieți de când am fost în acea trupă.”

TRENDING – Top 8 cele mai bune filme ale anului 2021…până acum

Vezi interviul complet mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

manukashop.ro

2 gânduri despre “Jason Newsted nu mai are nici un dubiu în legătură părăsirea trupei METALLICA: “Nu aș mai avea capacitatea fizică…”

Lasă un răspuns