Clown explică de ce Slipknot nu a avut nici un livestream până acum

Clown explică de ce Slipknot nu a avut nici un livestream până acum

Poate te-ai întrebat de ce Slipknot nu a avut până acum nici un livestream de la începutul pandemiei. Percuționistul Shawn ‘Clown’ Crahan a răspuns la această întrebare în seria de podcasturi Knotfest, Mosh Talks găzduit de Terry ‘Beez’ Bezer.

Citând numeroși factori care au contribuit la absența trupei de pe stream-urile live, Clown a declarat: “În opinia mea este prea devreme. Adică vaccinul nu este disponibil pentru toată lumea încă. Nu putem explica complet ce s-a întâmplat la Casa Alba. Nici macar nu întelegem ce naiba se întâmplă cu propriile noastre probleme ca oameni, darămite să încercăm să facem un stream live în care să și traducem ce se întâmplă.”

Rom El Dorado 12 YO, 40% O.7L
Best price – Rom El Dorado 12 YO, 40% O.7L

Fiind una dintre principalele forțele creative din Slipknot, Clown a spus că nu este atât de simplu să îți exprimi furia doar în fața unor camere. El dorește ca fiecare potențial concert să aibe o viziune artistică clară și definită, care pur și simplu nu poate fi aruncată la gunoi.

“Eu iau lucrurile foarte foarte în serios.” a declarat el despre intenția artistică Slipknot.

“Ideea este pentru Slipknot, că este o trupă foarte vizuală, dincolo de partea artistică, de muzică…Adică nu știu cum cum să îi strang pe toți în timpul lockdown-ului, să fac un set special pentru public.” a continuat el. “Am nevoie de timp pentru asta. Nu știu dacă toată lumea are timp. Nici macar nu avem voie să ieșim din case în anumite zone.”

TRENDING – Apocalyptica și Jacoby Shaddix lansează clipul pentru coverul Cream, „White Room”

Vezi întregul interviu mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Clown explică de ce Slipknot nu a avut nici un livestream până acum

Lasă un răspuns