KORN a terminat de scris noul album

Iată și niște știri bune în ultima perioadă – Korn a terminat de compus noul album. Frontmanul Jonathan Davis a confirmat către Kerrang! că următorul album de dupa “The Nothing ” (2019) a fost scris în timpul pandemiei.

Tohmai am terminat de scris un albumDavis spune entuziasmat. “A fost puțin complicat deoarece colegii de trupă sunt împrăștiați în diferite părți ale Californiei și Nashville, dar am reusit să facem treaba să meargă.”

Poeta X
Comandă la cel mai bun preț – Poeta X
Elizabeth Acevedo

“Este o minune că am reușit să ne strângem cu toții împreună să facem orice. Trebuie să planificăm totul! Sunt sigur că mai sunt o groază de trupe care vor lansa muzică nouă. Între timp ar fi tare să cântăm live și să ne distrăm”

Distracția” la care se referă Davis este un livestream, urmat de o serie de concerte și festivaluri atât în Europa cât și în SUA. Turneul alături de System of a Down și Faith No More va începe în octombrie.

TRENDING – Tot ce trebuie sa stii despre formatia Deftones

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.