Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Atunci când System Of A Down compuneau piesa “Needles” de pe iconicul album Toxicity, membrii trupei s-au certat ca chiorii practic, pentru versurile “Pull the tapeworm out of your ass.” Producătorul Rick Rubin își aduce aminte că cearta a fost atât de intensă încât a crezut că trupa se va despărți încă de pe atunci.

Frontmanul SOAD, Serj Tankian a discutat recent cu Rick Rubin într-un episod din seria Broken Record. În timp ce își aduceau aminte dspre conținutul liric a albumului Toxicity, Rubin a adus vorba despre cearta asupra piesei “Needles,”, făcându-l pe Tankian să râdă copios.

Ray-Ban, Ochelari de soare patrati, Negru, 58-16-145 Standard
Best price – Ray-Ban, Ochelari de soare patrati, Negru, 58-16-145 Standard

„Original, refrenul era ‘Pull the tapeworm out of my ass.’ Lui Daron [Malakian] și Shavo [Odadjian] nu le plăcea partea cu -my ass” își aduce aminte Tankian. „Spuneau: Nu, nu, nu, nu sună binem sună vulnerabil” sau ceva de genul. Eu eram ceva de genul „Ceea ce încerc să transmit este ceva filozofic. Scoate din mine agresivitatea.”

„Începusem să cred ca trupa se va despărți din cauza unui vers„, spune Rubin. „A fost atât de extrem, dar este vorba despre pasiunea trupei. Era o pasiune incredibilă. Faptul ca un vers nesemnificativ…un singur cuvânt este suficient pentru a despărți o trupă sau a arunca o melodie grozavă la gunoi. Aceasta ar fi fost o altă posibilitate.

„Și tot ceea ce trebuia să facem, era sa-l schimbăm în – your ass.” continuă Serj. ‘Pull the tapeworm our of your ass.’ ’My’ a devenit ‘your’ și apoi in partea din mijloc unde cânt clean ‘Pull the tapeworm out of me,’ erau ok cu asta, își aminteste Tankian. „Probabil te-ai gândit – Tipii ăștia sunt cretini!”

Cred ca era și vorba despre atitudinea -metal- versus atitudinea – non metal!” continuă Serj. „Mie personal, îmi place să arăt vulnerabilitate în muzică. Nu mă deranjează să o arăt, pentru că, în calitate de artist, ești vulnerabil în orice sens. O arăți sau nu. Dar atitudinea metal este: În nici un caz, sub nici o formă, noi suntem METAL. Cred că despre asta a fost mai mult vorba.”

TRENDING – Aceste 40 de zâmbete ale rockerilor tăi preferaţi iţi va face ziua mai bună 😀

20 de ani mai târziu ” „Pull the tapeworm our of your ass” este unul dintre cele mai memorabile versuri de la System of a Down, în timp ce albumul Toxicity s-a vândut în peste patru milioane de exemplare în întreaga lume.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

6 gânduri despre “Cei de la System Of A Down s-au certat ca chiorii în timpul înregistrărilor albumului Toxicity

Lasă un răspuns