Of Mice and Men anunţă un nou EP şi lansează single-ul "Obsolete"

Trupa OF MICE & MEN anunță noul EP ‘Bloom’, și lansează piesa cu același nume

În februarie, cvartetul californian OF MICE & MEN a lansat EP-ul „Timeless” prin SharpTone Records. „Timeless” este primul dintr-o serie de EP-uri care se vor trasnforma practic în următorul album al trupei.

Astăzi, OF MICE & MEN a anunțat următorul EP, intitulat „Bloom„. Acesta va vedea lumina zilei pe data de 28 mai prin SharpTone. Odată cu acest anunț trupa a lansat și piesa cu același nume.

Boxe Audioengine A5+ Wireless, Negru
Best price – Boxe Audioengine A5+ Wireless, Negru

„‘ – Bloom – vorbește de durerea pe care o simți în umra morții unui membru al familiei” declară vocalistul și basistul OF MICE & MEN, Aaron Pauley. „Este vorba despre a înțelege, prin acea pierdere, că durerea nu este doar dragoste într-o formă viscerală și sălbatică, ci este de asemenea, prețul final pe care îl plătim pentru a experimenta aceste sentimente. Nimeni nu trăiește pentru totdeauna. Iubirea nu este un buchet de flori de plastic, ci un buchet viu al căror petale se pierd.”

TRENDING – Sfatul lui Corey Taylor către noii artiști rock: „Faceți ceva fresh”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic