Trupa Staind relansează piesa "It's Been Awhile Live" ce va apărea pe următorul album live

Trupa STAIND lansează piesa ‘Mudshovel’ de pe albumul ‘Live: It’s Been Awhile’

Trupa câștigătoare a mai multor discuri de platină STAIND a lansat o versiune live pentru piesa “Mudshovel” de pe viitorul album “Live: It’s Been Awhile” care va fi lansat pe 7 mai prin Yap’em/Alchemy Recordings.

Clasica piesa “Mudshovel” este de pe albumul de debut al trupei intitulat „Tormented” și care a fost lansat în anul 1996 ducând trupa la semnarea unui contract cu label-ul Flip Records.

Odiseea genelor. Aventura speciei umane
Best price – Odiseea genelor. Aventura speciei umane

“Nu a existat concert în care sa nu fi cântat piesa ‘Mudshovel’, de când am scris-o în ’96” declară chitaristul STAIND, Mike Mushok. “A devenit cu siguranță favorita fanilor și ne-am simțit foarte bine atunci când o cântăm.”

Albumul “Live: It’s Been Awhile” va fi însoțit de “The Return Of Staind“, o serie de streaminguri globale, în parteneriat cu Danny Wimmer Presents. Seria se lansează cu concertul “Live: It’s Been Awhile (From Foxwoods)” a celor de la STAIND, care se difuzează la nivel global pe 1 mai. Albumul și concertul “Live: It’s Been Awhile” au fost înregistrate în timpul concertului de revenire a trupei la Foxwoods Resort Casino din Mashantucket, Connecticut în octombrie 2019.

“Live: It’s Been Awhile” track listing:

 1. Eyes Wide Open (Live)
 2. Paper Jesus (Live)
 3. Not Again (Live)
 4. Fade (Live)
 5. For You (Live)
 6. Something (Live)
 7. Intro (Live)
 8. Crawl (Live)
 9. Right Here (Live)
 10. Outside (Live)
 11. Paper Wings (Live)
 12. So Far Away (Live)
 13. Raw (Live)
 14. It’s Been Awhile (Live)
 15. Mudshovel (Live)
TRENDING – O scurta istorie a muzicii Rock

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns