Trupa Mudvayne și-a anunțat oficial reuniunea.

Trupa Mudvayne s-a reunit oficial

Trupa Mudvayne și-a anunțat oficial reuniunea.

Trupa nu-metal s-a format în Illinois în 1996 și după ce a lansat cinci albume de studio a intrat într-o pauză în 2010 și a ramas în stare latentă de atunci, în ciuda solicitărilor fanilor de a se regrupa.

Casti Audio In-Ear Philips, SHB2505BK/10, True Wireless, Autonomie 5h, Negru
Best price – Casti Audio In-Ear Philips, SHB2505BK/10, True Wireless, Autonomie 5h, Negru

Acum, Chad Gray (voce), Greg Tribbett (chitară), Matthew McDonough (tobe) și Ryan Martinie (bas) vor urca pe scenă pentru prima dată din 2009, cu patru concerte speciale la Inkcarceration, Louder Than Life, Aftershock și Welcome to Rockville, festivaluri din SUA la sfarșitul acestui an.

Mudvayne a intrat inițial într-o perioadă de pauza, deoarece Gray și Tribbett erau ocupați cu turnee și înregistrări cu Hellyeah, trupa formată împreună cu legenda Pantera, Vinnie Paul în 2006, ceea ce a marcat întoarcerea bateristului pe scenă dupa moartea tragică a fratelui său, Dimebag Darrell în 2003.

Tribbett, unul dintre membrii originali Hellyeah, a fost concediat în 2014 din cauza a ceea ce formația a numit-o “situație toxică” și a format ulterior Audiotopsy, punând la îndoială o potențială reuniune cu Mudvayne.

Totuși, cerea pentru trupa Mudvayne a rămas ridicată din partea fanilor.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Trupa Mudvayne s-a reunit oficial

Lasă un răspuns