Albumele TOOL în topurile vânzărilor pentru S.U.A.

Albumul de debut „Undertow” de la TOOL din 1993 a fost premiat cu triplu platină pe data de 15 aprilie de catre RIAA (Recording Industry Association of America) pentru vânzări de peste trei milioane de exemplare. În aceeași zi „Lateralus” din 2001 a primit de asemenea statutul de triplu platină, în timp ce „10,000 Days” din 2006 a fost certificat cu dublu platină.

În luna august a anului trecut, cel mai nou album TOOL, „Fear Inoculum” a fost certificat cu aur pentru vânzări de peste jumatate de milion de exemplare.

RIAA și-a dezvoltat programul de certificări cu aur și platina în anul 1958 pentru a onora artiștii și a crea un standard prin care să se masoare succesul unui album.

În prezent, RIAA acorda discul de aur pentru 500.000 de unități vândute, cel de platină pentru 1 milion de unități vândute și diamond pentru peste 10 milioane de unități.

În august 2019, întregul catalog de înregistrări TOOL a fost pus la dispoziția serviciilor digitale și streaming, Au fost lansate primele 4 LP-uri ale trupei „Undertow„, „Ænima„, „Lateralus” și „10,000 Days” plus albumul de debut din 1992, „Opiate„. TOOL a fost unul din ultimele obstacole care și-a păstrat muzica în afara domeniului digital.

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

„Obsesia noastră pentru BetaMax și Laser Disc s-a încheiat.” a glumit vocalistul Maynard James Keenan.E timpul să mergem mai departe. Dar niciodată să nu vă fie frică. Exista un nou lucru care o să vă placă. Se numește descărcare digitală și streaming. Pregătiți-va pentru viitor, oameni buni.”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic