Trupa Silverstein lansează piesa "Bankrupt și anunță turneul pentru 2021

Trupa Silverstein lansează piesa “Bankrupt și anunță turneul pentru 2021

Trupa post-hardcore Silverstein, tohmai a lansat o nouă melodie intitualată “Bankrupt” și a anunțat turneul nord-american care va începe la începutul lunii noiembrie, la sfârșitul acestui an.

Trupa a lansat cel de-al 10-lea album ititulat A Beautiful Place to Drown, anul trecut chiar înainte ca pandemia de coronavirus să închidă industria event-urilor live. Turneul de sărbătorire a 20 de ani, a fost anulat și în schimb Silverstein a profitat de ocazie pentru a se întoarce în studio și a lucra la materiale noi.

Boxe active Horizon Acustico HAV-M1100W, 2.0, 60W, BT, NFC, Optical, Coaxial, AUX, Alb
Best price – Boxe active Horizon Acustico HAV-M1100W, 2.0, 60W, BT, NFC, Optical, Coaxial, AUX, Alb

Chitaristul și compozitorul Paul Marc a declarat despre noua piesă: “Nu știu cum să mai simt altceva în afară de furie. Bogații sunt din ce în ce mai bogați iar cei săraci sunt din ce în ce mai săraci. Salariile sunt stagnante, costurile de școlarizare cresc, locurile de muncă sunt automatizate, costurile unei case sunt imense în majoritatea orașelor mari. Zidurile se simt ca și cum ar fi inchise și evadarea imposibilă. Liderii cu două fețe și aleșii lacomi își aliniază buzunarele în timp ce depășesc fondurile pentru programele de care avem nevoie de fapt. Ce ar trebui să facem acum? Căutare reciprocă la nivel de comunitate este bună, dar schimbarea unui sistem defect este mult mai bună.”

TRENDING – B.B. King si-a numit chitara Lucille dupa un incident sora cu moartea

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns