Apocalyptica și Jacoby Shaddix lansează clipul pentru coverul Cream, "White Room"

Apocalyptica și Jacoby Shaddix lansează clipul pentru coverul Cream, “White Room”

Luna trecută metaliștii violonceliști de la Apocalyptica au lansat piesa “White Room,” un cover dupa legendara trupă Cream, cu vocalistul Papa Roach, Jacoby Shaddix.

Acum grupul are și un videoclip pentru această piesă. Single-ul îl urmează pe cel cu numele „Talk to Me”, o altă colaborare a trupei simfonic-metal cu un alt nume mare din industria rock, Lzzy Hale de la Halestorm. Înainte ca acesta să apară, Apocalyptica a lansat cel mai recent album de studio, intitulat Cell-0 în 2020 care conține dingle-uri precum “Ashes for the Modern World” și “En Route to Mayhem.

Best price – New Balance
Pantofi sport high-top cu insertii de piele 48

Așteptam cu nerăbdare această lansare.” a declarat Eicca Toppinen liderul Apocalyptica, într-un comunicat de presă despre “White Room.” “Interpretarea unui cover după o piesă atât de legendară, ca a celor de la Cream, a fost foarte distractiv și de asemenea a fost o placere să lucrăm cu Jacoby Shaddix! Sperăm să vă placă și vouă melodia, pe cât de mult ne place nouă.

TRENDING – Top 8 cele mai bune filme ale anului 2021…până acum

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.