Mick Jagger colaborează cu Dave Grohl pe noua piesă 'Eazy Sleazy'

Mick Jagger colaborează cu Dave Grohl pe noua piesă ‘Eazy Sleazy’

Mick Jagger a dezvăluit o surpriză interesantă pentru fanii săi din întreaga lume, sub forma lansării instantanee a unei pese intitulata “Eazy Sleazy“. Melodia hard-rock scrisă de vocalistul THE ROLLING STONES, îl prezintă pe Jagger la voce cu Dave Grohl de la FOO FIGHTERS oferindu-i tobe, chitară și bas. Piesa a fost produsă de colaboratorul de lunga durată a lui Jagger, Matt Clifford, care a produs și cele două piese ale lui Mick din 2017, “Gotta Get A Grip” and “England Lost“.

Casti Audio In-Ear, Skullcandy Indy Fuel, True Wireless, Bluetooth, True Black
Casti Audio In-Ear, Skullcandy Indy Fuel, True Wireless, Bluetooth, True Black

Eazy Sleazy” este o piesă a vremurilor noastre, plină de energie și atitudine rock’n roll. Jagger cugetă despre viață pe care am trăit-o cu toții, cu umor delicios și întunecat.

Refletează asupra unei lumi “cu apeluri Zoom“, “acasă între zidurile închisorii”, cărți proaste, aplauze false și mult prea mult televizor. Cu optimism și schimbare la vedere, el așteaptă cu nerabdare zilele în care vom reveni la normalitate în “grădina desfătărilor lumești”.

TRENDING – Metallica nu a vrut să arate scena în care i se oferea 1 milion de dolari lui Robert Trujilo în filmul Kind Of Monster

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

2 gânduri despre “Mick Jagger colaborează cu Dave Grohl pe noua piesă ‘Eazy Sleazy’

Lasă un răspuns