Urmărește-i pe Justin Chancellor și Danny Carey de la TOOL interpretând "Ænema" doar bas și tobe

Urmărește-i pe Justin Chancellor și Danny Carey de la TOOL interpretând “Ænema” doar bas și tobe

Justin Chancellor și Danny Carey de la TOOL au interpretat o versiune instrumentală a clasicului “Ænema” – doar bas și tobe, fără chitară și vocea colegilor Adam Jones și, respectiv, Maynard James Keenan – pentru studenții de la Berklee College of Music în 2019.

Spectacolul intim a avut loc în luna noiembrie a acelui an, la aproximatiov două luni dupa ce trupa lansase albumul Fear Inoculum, primul lor album de studio de după 13 ani. Găzduit de Steven Bailey directorul, “departamentului de bas” al colegiului, show-ul unic “drum and bass”, le-a oferit studenților o experinență de neuitat.

Vezi clipul mai jos.

Clipul complet a intrumentalului “Ænema“, a fost recent încărcat pe youtube, dar a fost prima dată distribuit în 2019 de basistul Mark Donohue pe o pagină dedicată producătorului englez de instrumente Wal Basses.

Fear Inoculum” a fost primul album al trupei lansat de după 13 ani de pauză în studio, după albumul 10,000 Days din 2006. De atunci toți mambrii TOOL au mai colaborat, cu excepția lui Keenan, pentru a comemora un nou model Gibson signiture Jones, în timp ce Keenan a mai lansat un nou album Puscifer.

TRENDING – Cele mai bune albume ale anului 2000 şi muzica ce ne-a schimbat viziunea şi poate viaţa

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns