Se pare că trupa Gojira are un an încărcat deoarece aceștia au lansat încă o piesă nouă, care sosește înainte de albumul "Fortitude". Ascultă mai atent noua melodie puternică și plină de riff-uri furioase, care este însoțită și de un videoclip pe numele-i "Into the Storm".

Trupa Gojira lansează o piesă nouă „Into the Storm”

Se pare că trupa Gojira are un an încărcat deoarece aceștia au lansat încă o piesă nouă, care sosește înainte de albumul „Fortitude„. Ascultă mai atent noua melodie puternică și plină de riff-uri furioase, care este însoțită și de un videoclip pe numele-i „Into the Storm”.

SMOKEHEAD PEATED SINGLE MALT 0.7L 43%
Best price – Whisky Single Malt Smokehead Peated, 43% alc., 0.7L, Scotia

Vocalistul-chitaristul Gojira, Joe Duplantier declară despre piesă: „Această melodie este infuzată cu conceptul de nesupunere civilă. Acționând în consecință cu cea mai profundă înțelepciune și susținând ceea ce este prețios și bun în această lume. Singura revoluție posibilă este cea care înflorește din noi. Schimbarea va veni din individ. Legile sunt menite să fie adaptate nevoilor noastre. Legile ne vor servi nouă!”

Aceasta este a patra melodie lansată de pe albumul Fortitude și continuă un șir de piese solide ale trupei. Albumul este pe drumul cel bun spre lansarea de pe 30 aprilie prin Roadrunner Records, iar single-ul „Into the Storm” este acum disponibil pe toate platformele.

„Into the Storm” este următorul single lansat de după „Amazonia,” care a fost și legat de un eveniment de caritate care îi va ajuta pe cei afectați de criza actuală din Amazon și comunitățile indigene.

TRENDING – Tot ce trebuie sa stii despre formatia Deftones

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

3 gânduri despre “Trupa Gojira lansează o piesă nouă „Into the Storm”

Lasă un răspuns