MEGADETH este pe "ultima sută de metri" cu înregistrările pentru cel mai nou album

MEGADETH este pe “ultima sută de metri” cu înregistrările pentru cel mai nou album

Basistul MEGADETH, David Ellefson, a discutat cu Thomas S. Orwat, Jr. de la Rock Music Star despre progresul sesiunilor de înregistrare a următorului album dupa “Dystopia“. El a declarat:

Monitor Curbat Gaming LED MVA AOC 23.6", Full HD, 144Hz, 1 ms, FreeSync, Display Port, Negru-Rosu, C24G1
Best Price – Monitor Curbat Gaming LED MVA AOC 23.6″, Full HD, 144Hz, 1 ms, FreeSync, Display Port, Negru-Rosu, C24G1

“De fapt am fost la studio-ul de înregistrări saptamana trecuta. M-am dus în Nashville pentru a mai face câteva lucruri minore. Suntem literalmente pe ultima sută de metri. Evident, toata treaba cu COVID a încetinit mult lucrurile. Kiko [Loureiro, chitară] locuiește acum în Finlanda și au existat ceva întârzieri anul trecut din cauza faptului ca nu am prea putut călători. Dar eu și Dirk [Verbeuren, tobe] am ajuns destul de des la studio și am tras multe track-uri. Totuși a fost bine, dacă stau să mă gândesc.”

În februarie, Mustaine a spus în timpul emisiunii sale la Gimme Radio, “The Dave Mustaine Show” că tohmai “a primit “niște versuri super tari” de la Ellefson și că intenționează să le integreze într-o melodie. În plus, el a dezvăluit că albumul va include un cover încă nedezvăluit.

TRENDING – O scurta istorie a muzicii Rock

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro