Vin roze organic, Bio Bardolino Chiaretto, 12.5% alc., 0.75L, Italia

Vin roze organic, Bio Bardolino Chiaretto, 12.5% alc., 0.75L, Italia

Producator: Bio

Cod Produs 4342

Italia este recunoscută și pentru vinurile extraordinare produse pe teritoriul acesteia, vinuri care te poartă pe culmile fericirii cu ajutorul culorilor, gusturilor și mirosurilor acestora. Printre cele mai bune vinuri se numără și cele Bardolino, care sunt acele vinuri roșii, italiene, produse de-a lungul lanțului de dealuri din provincia Verona, la est de Lacul Garda.

Amestecul de struguri folosit pentru a produce aceste vinuri include în principal Corvina, Rondinella și Molinara. Procesul de producere a acestui vin este atât de riguros încât o singură excepție este permisă – până la 15% din amestec este admis să includă Rossignola, Barbera, Sangiovese sau Garganega.

Deși cele trei tipuri de struguri principali utilizați pentru a produce Bio Bardolino Chiaretto sunt folosiți și pentru a produce Valpolicella, cele două vinuri sunt destul de diferite. Acest lucru se datorează parțial faptului că Bardolino conține în general mai puțină Corvina care adaugă corp și structură și mai mult Rondinella care are un profil de aromă relativ neutru.

Bio Bardolino Chiaretto are o concentrație de 12,5% alcool. 

Acest vin roze organic, Bio Bardolino Chiaretto, va deveni cu ușurință preferatul tău după ce îl vei gusta. Aromele și mirosul îmbietoare te vor pătrunde și te vor purta pe culmile fericirii și bunăstării.

Have a nice drink!

CARACTERISTICI
Volum0.75L
BrandBio
Concentratie Alcool12.5%
Tara de origineItalia
Culoareroze
Podgorie/ RegiuneBardolino Chiaretto
ProducatorBio
dynutrition.ro

Lasă un răspuns