GENUNE lanseaza noul videoclip, Eastern European Discontent

GENUNE lanseaza noul videoclip, Eastern European Discontent

Formatia clujeana GENUNE prezinta noul videoclip pentru piesa Eastern European Discontent, un extras de pe viitorul album de studio, Inert & Unerring. Premiera clipului este asigurata de site-ul american No Clean Singing aici:

TRENDING – Video: Metallica rupe piesa „Battery” Live la The Late Show With Stephen Colbert
Stephen King

Inert & Unerring este programat sa fie lansat pe 25 Aprilie in colaborare cu Loud Rage Music, iar pre-comenzi se pot plasa deja aici:

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/genune-inert-unerring

In legatura cu noul album trupa declara urmatoarele: “Inert & Unerring contine piese compozitional mai consecvente, per ansamblu, dar stilistic incadrandu-se tot in directia propusa de albumul anterior. Fara a da prea multe detalii, tematica sa este despre identitate si trecut si mostenirea sa in prezent, explorata prin prisme diferite. Inert & Unerring nu este insa un concept album, versurile neavand actiune sau personaje, ci fiind constituite din imagini si perceptii puse in cuvant, pentru a lasa loc de explorare individuala. Titlul este preluat dintr-un roman de Arthur Koestler, relevant cu subiectul albumului.”

Contact:

Genune
https://www.facebook.com/genunebm

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

consumer.huawei.com

Un gând despre “GENUNE lanseaza noul videoclip, Eastern European Discontent

Lasă un răspuns