Towering The Void – un nou capitol în odiseea cinematică Thy Veils

Towering The Void – un nou capitol în odiseea cinematică Thy Veils

Al 9-lea video din universul Neoradiant, Towering The Void reprezintă un parcurs cinematic sci-fi care traversează elemente suprarealiste, cosmice și abstracte inserate prin crâmpeie de secvențe realiste

GFX-8
Supliment de top pentru creșterea forței și a masei musculare. Din 2003 în topul preferințelor.

O producție cinematică de înaltă rezoluție, Towering The Void este un flux al conștiinței ce are la bază două poeme. Primul este opera maestrului zen Tessho care, potrivit traditiei, a scris un poem când era pe patul de moarte. Încărcate cu spiritul său, versurile maestrului contemplau viața scursă deja și, totodată, rămâneau o ultimă expresie a esenței realității către ucenicii săi.

Al doilea poem a fost scris de Mahmud Shabistari, unul dintre cei mai renumiți poeți Persani ai secolului 14. Prin operele sale, autorul a construit o punte de legătură coerentă între poezia persană a “Școlii Iubirii” și lucrările metafizice și gnostice din care s-a constituit ulterior școala “Unicităţii Fiinţei”.

La doi ani după inaugurare, universul Neoradiant este în continuă expansiune. Silver Tree, producție audio la care au participat Daniel Dorobanțu (electronică, producție), Alira Mun (voce, versuri) și Attila Lukinich (mixaj, amstering), a fost lansată în 5 Aprilie în cadrul compilației ZWEI a casei de discuri timișoreane Psihodrom Records.

Thy Veils > Pagina OficialăFacebookInstagramBandcampSpotify

Thy Veils - Towering The Void.jpg

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

consumer.huawei.com

Un gând despre “Towering The Void – un nou capitol în odiseea cinematică Thy Veils

Lasă un răspuns