Vin roze sec, Malbec, Viña Las Brujas, Gimenez Mendez Canelones, 0.75L, 13% alc., Uruguay

Vin roze sec, Malbec, Viña Las Brujas, Gimenez Mendez Canelones, 0.75L, 13% alc., Uruguay

Producator: Gimenez Mendez

Cod Produs 2926

GIMENEZ MENDEZ ALTA RESERVA MALBEC reprezintă o băutură alcoolică ce se încadrează în categoria unui vin rose. Acest sortiment de vin provine la origine din Uruguay, o regiune renumită pentru sortimentele deosebite de vin. Soiul de struguri care stă la baza acestui vin este Malbec, de unde provine și numele – acest sortiment este dulceag, dar proaspăt, fiind un blend perfect pentru un vin rose.

GIMENEZ MENDEZ ALTA RESERVA MALBEC, deși este un vin rose, are un profil aromatic mai degrabă dulce. Gustul este fructat, de struguri copți dulcegi, în timp ce mirosul este unul proaspăt, răcoritor. Aceste arome persistă și în aftertaste-ul băuturii. Fiind un vin rose, acesta se asociază cel mai bine cu preparatele ușoare și cu deserturile – fructe de mare, pește, carne de pui, tarte, torturi ușoare etc..

De asemenea, el poate fi consumat atât sec, cât și în diferite combinații de cocktail-uri, cum ar fi Fresh Lambrusco, Summer Sangria sau Apple & Pink Julep. Temperatura de servire ar trebui să fie mai scăzută decât mediul ambiant.

CARACTERISTICI
Volum0.75L
BrandViña Las Brujas
Concentratie Alcool13%
Tara de origineUruguay
Culoareroze
Tipsec
Soi de struguriMalbec
Podgorie/ RegiuneLas Brujas
ProducatorGimenez Mendez

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

maranc.ro

Lasă un răspuns