Trupa Twenty One Pilots lansează piesa "Shy Away", anunța un nou album + livestream

Trupa Twenty One Pilots lansează piesa “Shy Away”, anunță un nou album + livestream

Este o zi specială pentru fanii Twenty One Pilots deoarece a fost confirmat un nou album din partea trupei și în același timp artiștii au lansat un nou single însoțit de un videoclip intitulat “Shy Away” acestea venind la pachet și cu un event live.

Deși a lansat single-urile “Level of Concern” și “Christmas Saves the Year“, trupa Twenty One Pilots s-a întors integral cu viitorul album Scaled and Icy, Fueled By Ramen.

Unii copii sunt cu capul în nori, în vreme ce alții sunt cu capul la stele. La fel stau lucrurile și cu adulții. Mai este și categoria importantă care visează la întâlniri face to face cu extratereștrii sau ar face tot soiul de experimente cât e de ziua de lungă, amestecând totul în bucătărie sau despicând mereu firul în patru (la propriu). Dacă sunteți oameni mari și vreți să țineți pasul cu copiii voștri, avem ceea ce vă trebuie: o selecție cuprinzătoare de cărți de popularizare a științei cu până la 30% reducere pe carturesti.ro. Sunt multe lucruri care s-au întâmplat, adeverit sau infirmat mereu. Citiți, experimentați, descoperiți în continuare: știința este la îndemâna voastră! Campanie cu până la -30%, valabilă în limita stocului disponibil exclusiv pe carturesti.ro, în perioada 7-23 aprilie.

Pentru ca tăvălugul să înceapă din nou, fanii pot asculta single-ul principal “Shy Away,” o piesă foarte bună, care vorbește despre ideea de a-ți pierde modestia și de a te îndrepta spre o viață mai sigură.

În așteptarea noului album, trupa Twenty One Pilots a anunțat primul lor streaming global. The Twenty One Pilots One Night Only Livestream Experience va avea loc vineri, 21 mai la ora 21:00 ET. Concertul va include un setlist ce conține mai multe piese cunoscute, din cariera trupei, împreună cu debutul live al noului material Scaled and Icy. Detalii AICI.

TRENDING – Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

Twenty One Pilots, Scaled and Icy Album Artwork + Track Listing

 1. Good Day
 2. Choker
 3. Shy Away
 4. The Outside
 5. Saturday
 6. Never Take It
 7. Mulberry Street
 8. Formidable
 9. Bounce Man
 10. No Chances
 11. Redecorate

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro

Un gând despre “Trupa Twenty One Pilots lansează piesa “Shy Away”, anunță un nou album + livestream

Lasă un răspuns