Ozzy Osbourne a fost indus în WWE Hall Of Fame

Ozzy Osbourne a fost indus în WWE Hall Of Fame

Ozzy Osbourne a fost indus în WWE Hall of Fame. Frontmanul Black Sabbath nu a participat personal la event – a avut loc un stream live din grădina sa din Los Angeles.

“Multumesc WWE Universe pentru acest premiu” spune Ozzy “Nu merit asta, dar multumesc oricum.”

The Prince of Darkness continuă: “Aici este vorba despre fani. Fanii noștri sunt cei care ne țin în viață cu adevărat. Totul este despre ei.”

Casti wireless pliabile, Microfon incorporat, Bluetooth 5.0, Bass Stereo
Best Price – Casti wireless pliabile, Microfon incorporat, Bluetooth 5.0, Bass Stereo

“Vreau să îi mulțumesc lui Vince McMahon și Triple H – vă multumesc foarte mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze.”

Ozzy a aparut prima dată la WrestleMania 2 back în 1986, în colțul buldogilor, doi veri din Wigan care au luptat sub numele de Davey Boy Smith și Dynamite Kid.

Peste două decenii, piesa lui Ozzy din 2007, I Don’t Wanna Stop a fost folosită ca temă oficială la evenimentul WWE Judgment Day și o săptămână înainte a interpretat-o live la Friday Night SmackDown. Doi ani mai târziu, a co-găzduit un episod din WWE Raw alături de Sharon Osbourne și mai recent l-a ajutat pe luptatorul Triple H să-și asigure drepturile asupra clasicei piese War Pigs de la Black Sabbath ca temă oficială NXT Takeover: War Games.

TRENDING – Video: #PandemieGalagie, Episodul 4; Invitați – Orkid

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

consumer.huawei.com

Un gând despre “Ozzy Osbourne a fost indus în WWE Hall Of Fame

Lasă un răspuns