Randy Blythe de la Lamb of God - pe drumul spre moarte dacă nu renunța la alcool

Randy Blythe de la Lamb of God – pe drumul spre moarte dacă nu renunța la alcool

Randy Blythe de la Lamb of God a vorbit despre sobrietatea sa și a reflectat recent ascupra căii distructive pe care a abordat-o într-un recent episod din “Life Lessons” pentru Metal Hammer, dezvăluind că motivația sa pentru a deveni sobru, se baza pe drumul pe care mergea și anume drumul spre moarte.

Blythe afirmă: “Este un fapt bine știut că am fost un alcoolic nenorocit dar și că nu mai beau de 10 ani. Din păcate, am cunoscut oameni care nu au acceptat aceasta cale…și acum sunt morți.”

Potrivit lui Blythe, el a petrecut patru ani și jumatate înainte de a reuși în cele din urmă să își înceapă călătoria.

“Într-o dimineață într-un turneu în Australia, m-am trezit și m-am simțit gol, o senzație oribilă declară artistul. “Eram bine – eram în turneu cu Metallica – nu se poate mai bine de atât – aveam bani în bancă dar viața personală nu era deloc ok. Din exterior, totul arăta bine, dar pe interior simțeam acest gol oribil. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva în sensul ăsta.”

TRENDING – Daron Malakian de la System of A Down: alternativa era sa fi fost soldat pentru Saddam Hussein…

Nu știam ce se petrece cu mine” spune vocalistul. “Să nu întelegeți că sunt vreo pesoană specială, că sunt vreun moralist convins, că am luat această decizie dar am făcut-o și mă simt al dracului de norcos. Forța care m-a dus în acest loc a fost – Mă voi orpi din băut sau voi muri.”

În timpul aceleiași discuții Blythe a dezvăluit că nu are probleme cu cei care beau, dar adaugă: “Pentru mine a fost ceva în neregulă în această legatură cu alcoolul în felul în care am făcut-o eu”

În 2013, Blythe a vorbit despre abordarea sa față de alcool, declarând către VA News: “Pentru mine, ca persoană creativă, consumând pastile pentru durere, pe baza de opiacce – le-am folosit într-un anume sens – au deblocat o anumită parte a creierului. Dar apoi asta a încetat să funcționeze și de ani de zile doar luam pastile și consumam alvool stând în casă și ascultând Black Sabbath și prefacându-mă că scriu versuri.”

După cum s-a menționat, Lamb of God se afla în turneu cu Metallica atunci când Blythe a reușit în cele din urmă să-și îmbrățișeze căutarea sobrietății. În 2019, după ce James Hetfield s-a reinternat la reabilitare pentru a-și aborda problemele legate de alcool, vocalistul a vorbit despre rolul lui Hetfield în propria căutare a acestui drum.

Știa că încercam să renunț la alcool, nu mai funcționa pentru mine și totul s-a încheiat în Australia” a spus Blythe. “Un factor umil în ceea ce privește disponibilitatea și abilitatea mea de a renunța la alcool, în timpul unui turneu heavy metal, a fost faptul ca l-am avut pe James și câțiva memri ai crew-ului său, care nu se mai atingeau de alcool – a fost bine că nu am făcut asta singur.”

James si crew-ul sau m-au facut au avut grija de mine in prima luna – a fost o calatorie grea. Nu as fi reusit fara ei.
Blythe și-a canalizat energia dupa sobrietate în lucrări de fotografie și de asemenea a început să își scrie memoriile. Plus Lamb of God și-a continuat cu succes calea cu cel mai recent album self-titled din 2020, care a ajuns pe locul 15 în topurile Billboard 200 și a atras critici pozitive pentru cea mai bună lansare metal a anului.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

dynutrition.ro