Membrii FAITH NO MORE, MASTODON, SEPULTURA, BEASTIE BOYS și 311 s-au reunit pentru un cover după PUBLIC ENEMY

Membrii FAITH NO MORE, MASTODON, SEPULTURA, BEASTIE BOYS și 311 s-au reunit pentru un cover după PUBLIC ENEMY

Jason Rockman și Kevin Jerdine de la SLAVES ON DOPE, împreună cu Bill Kelliher de la MASTODON s-au întors cu proiectul THE KINGS OF QUARANTINE, de această dată cu o super interpretare a piesei “She Watch Channel Zero” de la PUBLIC ENEMY. Noul clip îi include pe muzicienii Billy Gould și Mike Bordin (FAITH NO MORE), Mix Master Mike (BEASTIE BOYS), SA (311), MC Serch (3RD BASS), Derrick Green (SEPULTURA), Sen Dog (CYPRESS HILL), Toby Morse (H2O) și o apariție specială de la legendarul artist pop Ron English (POPAGANDA).

KINGS OF CARARANTINE s-au reunit în 2020, după o discuție între Jason și Nill despre o posibilă colaborare pentru mai multe coveruri. “She Watch Channel Zero” este a treia parte dintr-o serie de coveruri care vor fi lansate pe parcursul anului 2021, în efortul de a aduce bucurie și divertisment iubitorilor de muzică din întreaga lume.

Recas Muse Night 0.75L Vin Rose Demisec - Vin | ExpertLiquids.ro
Best price – Vin rose demisec Recas Muse Night Rose, 0.75 l

“Sperăm nu doar să aducem zambete pe chipurile oamenilor, ci să și ajutăm staff-ul care ne ajută în timpul turneelor pe timpul acestei perioade de pandemie.” declată Rockman. Sută la sută din profituri vor fi donate catre Roadie Relief, în efortul de a strânge fonduri pentru a ajuta personalul care lucrează din greu în spatele concertelor.

TRENDING – Video: #PandemieGalagie, Episodul 4; Invitați – Orkid

THE KINGS OF QUARANTINE nu au intenția de a se opri prea curând. Vezi mai jos clipul.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

lensa.ro

Un gând despre “Membrii FAITH NO MORE, MASTODON, SEPULTURA, BEASTIE BOYS și 311 s-au reunit pentru un cover după PUBLIC ENEMY

Lasă un răspuns