Vezi 160 de instrumentiști de muzică clasică ce interpretează Fear of The Dark de la Iron Maiden

Vezi 160 de instrumentiști de muzică clasică ce interpretează Fear of The Dark de la Iron Maiden

Toate trupele de metal care îi venerează pe Iron Maiden au avut, fără îndoială, un an dur, fără prea multe concerte live. Dar oare muzicienii clasici ce au facut? Au resimțit pandemia la fel de tare ca orice alt artist și le place și Iron Maiden.

De aceea Ulf Wadenbrandt, dirijorul Orchestrei Simfonice din Suedia și dirijorul invitat al Orchestrei Filarmonice Ruse, a decis sa adapteze piesa “Fear of the Dark,” de la Iron Maiden în stil pandemic – cu aproximativ 160 de muzicieni care interpretează melodia în mare parte virtual.

carti copii

Vezi clipul mai jos.

Muzicienii implicați îi includ pe cei de la Filarmonica Dortmund din Germania, Orchestra Simfonica Christchurch din Noua Zeelandă, precum și instrumentiști din Argentina, Brazilia, China, Norvegia, Rusia, Spania și Suedia. Wadenbrandt spune că “i-a adunat pe toți, de la muzicieni de talie mondială și profesori de muzică excelenți, până la amatori talentați și studenți de la școli de muzică și cultură din toată lumea.”

TRENDING Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

If you want to support the Contemporary-Establishment project, leave us a coffee HERE or order Audio Books and Headphones from the Online Store HERE.

Lasă un răspuns