Amfiteatrul Red Rocks se deschide la capacitate limitată primăvara aceasta

Amfiteatrul Red Rocks se deschide la capacitate limitată primăvara aceasta

Amfiteatrul Red Rocks, un loc frumos și istoric unde se țin evenimente în aer liber, situat la 10 mile est de Denver, urmează a fi redeschis la sfârșitul acestei luni, la capacitate limitată. Teatrul în aer liber, la fel ca majoritatea celoralte locații din SUA și de pe glob, a ramas închis un an din cauza restrictiilor privind răspândirea COVID-19.

Dar pe măsura ce mai multe state din SUA încep să renunțe la aceste restricții și vaccinările împotriva coronavirusului cresc. În același timp locurile pentru evenimente încep să planifice modul în care se vor întoarce la afacerea lor obișnuită de organizare e event-urilor. Pentru Red Rocks Amphitheatre, asta înseamnă că se va redeschide pe data de 23 aprilie, la timp pentru a 80-a aniversare. Luând revenirea cu precauție, fiecare eveniment va avea bilete disponibile doar pentru 2.500 de invitați, capacitatea fiind de 9.525.

Casti bluetooth Galaxy Buds Live, Cosmic Black
Casti bluetooth Galaxy Buds Live, Cosmic Black

“Personalul și staff-ul de la Red Rocks Amphitheatre sunt foarte încântați să primească fanii și oaspeții noștri muzicali la sfârșitul lunii aprilie” a declarat pentru Billboard purtătorul de cuvânt al locației, Brian Kitts. Red Rocks se va redeschide la o capacitate de 2.500 de fani la începutul sezonului.”

TRENDING: Rodion Roșca „părintele muzicii electronice românești” a murit

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns