Trupa Staind relansează piesa "It's Been Awhile Live" ce va apărea pe următorul album live

Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

Staind s-a bucurat de o revenire binevenită pe scenă în anul 2019 după o pauză prelungită, iar fanii vor avea în curand șansa de a se bucura de un album live care a fost înregistrat în timpul acelor concerte. În așteptarea acestei lansări, Staind a lansat versiunea live a unuia dintre cele mai mari hit-uriIt’s Been Awhile„.

Interpretarea piesei, ca și restul albumului, a fost înregistrată în timpul concertului de revenire a trupei la Foxwoods Resort Casino în Mashantucket, Connecticut în October 2019. Vocalistul Aaron Lewis glumește spunând: „Deci iata-ne! Cred că iadul mai îngheață din când în când.”

titlu promotie
REDUCERE -20%

It’s Been Awhile” a fost un succes monstru pentru cei de la Staind în anul 2001 petrecând 20 de săptămâni în topul Mainstream Rock Tracks chart Billboard. De asemenea a trecut pe locul 5 in Billboard Hot 100 și a oferit trupei primul album de top din carieră „Break the Cycle.

Staind a anunțat în 2012 că intenționează să i-a o pauză. După doi ani de hiatus, trupa s-a întors cu ușurință pe scenă dar apoi s-au oprit din nou. În timpul absenței, vocalistul Aaron Lewis a urmat o carieră solo de muzică country, în timp ce chitaristul Mike Mushok a cântat în trupa lui Jason Newsted apoi a trecut la înfințarea proiectului Saint Asonia cu fostul vocalist Three Days Grace, Adam Gontier. Staind a mai susținut un concert caritabil în 2017 înainte de anunțarea revenirii lor live în 2019,

„Aceasta a fost prima serie de concerte pe care le-am avut în 2019, când ne pregateam pentru ceea ce urma să fie un 2020 foarte ocupat…asta nu s-a mai întâmplat.” declară Aaron Lewis, liderul Staind. „Mă bucur că am surprins acea energie aici și o putem împărtăși cu cei ce nu au putut fi la Foxwoods.”

TRENDING: Ultima zi a lui Cliff Burton, basist Metallica

Albumul live cu 15 piese intitulat „Live: It’s Been Awhile” marchează prima lansare a trupei în nouă ani. Lansarea îi este setată pe data de 7 mai și este disponibil în prezent pentru precomandă AICI.

  1. Eyes Wide Open (Live)
  2. Paper Jesus (Live)
  3. Not Again (Live)
  4. Fade (Live)
  5. For You (Live)
  6. Something (Live)
  7. Intro (Live)
  8. Crawl (Live)
  9. Right Here (Live)
  10. Outside (Live)
  11. Paper Wings (Live)
  12. So Far Away (Live)
  13. Raw (Live)
  14. It’s Been Awhile (Live)
  15. Mudshovel (Live)

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

5 gânduri despre “Trupa Staind relansează piesa „It’s Been Awhile Live” ce va apărea pe următorul album live

Lasă un răspuns