Un public de 5000 de oameni a participat la un experiment Covid-19 în Barcelona

Un public de 5000 de oameni a participat la un experiment Covid-19 în Barcelona

Pe măsură ce vaccinarile continuă în întreaga lume, industria muzicii live se pregatește pentru a reveni la viață, iar pe 27 martie la Barcelona a avut loc unul dintre primii pași majori către revenirea la evenimente cu mase mari de oameni. Organizatorii au apelat la o trupă rock spaniolă numită Love of Lesbian pentru a organiza un concert care a fost privit ca pe un experiment Covid-19.

Concertul a fost făcut cu permisiunea autorităților sanitare din Spania, dar au fost luate măsuri de precauție pentru a maximiza siguranța tuturor participanților.

Să nu ne facem de râs în fața furnicilor
Să nu ne facem de râs în fața furnicilor

Înainte de a intra în arena, toți membrii publicului au fost testați într-una din cele trei locații din Barcelona. În timpul testării, doar trei dintre primele 2.400 de persoane au avut rezultat pozitiv și nu au avut voie sa participe. Rezultatele testului au fost apoi confirmate și apoi raportate participanților în 10-15 minute printr-o aplicație.

Biletele pentru spectacol au costat aproximativ 23 USD, iar cei care au participat au primit costul testului rapid și o mască, incluse în prețul biletului. Participanții la concert au fost obligați să poarte mască pe toata durata evenimentului.

În plus, cei cu boli de inimă, cancer sau cei care fuseseră în contact cu cineva care avea Covid, au fost rugați să nu se înscrie la spectacol.

Concertul Love of Lesbian nu a fost primul concert experimental de genul susținut în țară, deoarece s-au încercat diferite experimente pentru a vedea ratele de succes și să se observe dacă ne putem întoarce la evenimente mari fără distanțare socială. Cu toate acestea, a fost considerat cel mai mare experiment de până acum când vine vorba de adunări atât de mari.

TRENDING: Rodion Roșca „părintele muzicii electronice românești” a murit

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Un public de 5000 de oameni a participat la un experiment Covid-19 în Barcelona

Lasă un răspuns