Weezer va transmite live debutul albumului Ok Human alături de LA Philharmonic and Youth Orchestra Los Angeles

Weezer va transmite live debutul albumului Ok Human alături de LA Philharmonic and Youth Orchestra Los Angeles

În perioada de pandemie, toată lumea face streaming-uri, dar Weezer s-a gândit să ofere publicului lor ceva special și debutează live cu albumul OK Human și alături de niște oaspeți speciali, LA Philharmonic and Youth Orchestra Los Angeles.

Concertul va avea loc live în sala de concerte Walt Disney Concert Hall din Los Angeles pe 16 aprilie și va include de asemenea o cantitate considerabilă de piese clasice Weezer. Poți vedea ce se întâmplă în teaserul de mai jos.

Program

Acesta este momentul perfect pentru a face o astfel de colaborare deoarece Ok Human este primul album cântat alături de o orchestra.

Acest eveniment special va fi transmis de trei ori Vineri 16 aprilie 9PM ET / 6PM PT. Proiecții suplimentare vor avea loc pe 17 aprilie la 6PM BST și 6PM AUS EST la nivel global.

TRENDING: High on Fire a castigat premiul grammy pentru “Best Metal Performance”

Biletele și pechetele cu merch sunt disponibile AICI.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Weezer va transmite live debutul albumului Ok Human alături de LA Philharmonic and Youth Orchestra Los Angeles

Lasă un răspuns