Trupa The Bronx lansează single-ul "White Shadow" și anunță noul album

Trupa The Bronx lansează single-ul “White Shadow” și anunță noul album

Trupa The Bronx știe cum să se lanseze, dezvăluind cel mai recent album, Bronx VI, ce va sosi mai târziu anul acesta susținut de noul single “White Shadow.”

“Sunt foarte entuziasmat” declară Ford. “Înca din prima zi am decis cu adevărat că vrem să facem un album care să meargă în alte direcții. Lucrul care îmi place mult la asta, este că toată lumea a contribuit. Nu sunt doar chitare a la Joby J. Ford cu Matt cântând peste. Mi-a plăcut să ascult ceea ce au scris ceilalți colegi și cred că aceste nuanțe sunt foarte benefice.”

TRENDING: Video: #PandemieGălăgie, Episodul 3; Invitați – Avoid Humanity
Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS
Best price: Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS

Noul album este foarte strâns legat cu producătorul Joe Baressi, care lucrează în studio-ul său House of Compression Studio în Pasadena, California. “Am discutat despre realizarea unui album împreună încă din 2005 și în cele din urma, s-a aliniat în sfarsit din punct de vedere al programului” explică Ford. Caughthran adaugă: “El a fost tipul perfect pentru acest album. Ne-am simțit foarte bine în legătură cu toate piesele și am avut nevoie de cineva care să le faca să sune al naibii de bine, să le ducă la nivelul urmator.”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.