Trupa Chevelle nu a făcut "nici un ban" din 6 milioane de albume vândute

Trupa Chevelle nu a făcut “nici un ban” din 6 milioane de albume vândute

Chitaristul și vocalistul Chevelle, Pete Loeffler a declarat că în ciuda faptului că a vândut 6 milioane de albume, trupa nu a primit “nici un ban” din aceste vânzări. Ei își planifică următoare mișcare, acum că au terminat contractul cu label-ul Epic, cu care au lansat 10 albume complete, două compilații și un album live.

Frontman-ul a vorbit sincer la WEBN în emisiunea The KiddChris Show despre contractul Chevelle care a ajuns la final, dupa ce a lansat Niratias, cel mai recent album, care a urcat în Top 10 Billboard 200. Loeffler a declarat: “Unde ne îndreptăm acum? Ne întoarcem la a fi o trupă indie? Adică e destul de cool. Sună interesant. Nu știu. Nu știu incotro ne îndreptăm acum. Ne facem propriul label? Facem totul singuri? Nu suntem chiar o trupă de TikTok. Nu le avem cu platforma aia.”

Fiica Reichului
Fiica Reichului
Louise Fein

Loeffler a vorbit despre disponibilitatea de schimbare a Chevelle, dar de asemenea este conștient că prea multe schimbări ar putea duce la pierderea mai multor fani, așa că trebuie stabilit un echilibru delicat.

Nesigur dacă trupa formată în 1996, va semna cu Epic, vocalistul/chitarist s-a plâns de starea generală putredă a ofertelor primite pentru albume și de banii rămași în buzunar.

Ascultă mai jos întreaga emisiune.

TRENDING: Trupa Green Shepherd a lansat single-ul „Light of Dawn”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro

2 gânduri despre “Trupa Chevelle nu a făcut “nici un ban” din 6 milioane de albume vândute

Lasă un răspuns