August Burns Red lansează piesa "Icarus" și anunță EP-ul Guardians Sessions.

August Burns Red lansează piesa “Icarus” și anunță EP-ul Guardians Sessions.

Toată agitația celor de la August Burns Red are ca rezultat un nou EP denumit Guardians Sessions. De asemenea trupa a lansat un single de pe noul materia, intitulat “Icarus.”

Icarus” este o versiune b-side de pe Guardians pentru că pur și simplu nu se potrivea cu atmosfera albumului.” declară basistul Daniel Davidson. “Mă bucur că fanii noștri îl pot asculta acum. Pentru noi a fost tare distractiv să îl compunem și să îl cântăm. Este prima piesa August Burns Red pe care am cântat la voce, iar fanii proiectului meu Best Case Scenario cred că își vor da seama de anumite influențe.”

Web hosting în România, găzduire web doar 1.99€
Înregistrare Domenii
– primul pas spre prezența dumneavoastră online

Vorbind despre modul în care a aparut noul EP, JB Brubaker declară: The Guardians Sessions EP a fost închegat în baza a două piese – ‘Standing in the Storm and ‘Icarus.’ Aceste melodii au fost înregistrate în septembrie 2019, pe când finalizam albumul Guardians. Ambele piese au fost retrase de pe album, deoarece aveam prea mult material și erau oile negre de pe album.”

Fanii vor putea cumpara EP-ul Guardians Sessions pe 16 aprilie, atât în format digital cât și pe vinil de 10″.

TRENDING: Petre Ionuțescu prezintă Dance in Blue – Live at 3 Ape

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

consumer.huawei.com

Un gând despre “August Burns Red lansează piesa “Icarus” și anunță EP-ul Guardians Sessions.

Lasă un răspuns