Reverse The Moment lansează noul single intitulat “Remedy”

Trupa oradeană de metalcore Reverse The Moment lansează un nou single, intitulat “Remedy”.

Din marile legende ale lumii

Acesta este al doilea single de pe albumul “The Victim” ce urmează să fie lansat în viitorul apropiat.

Albumul este mixat și masterizat de catre Radu Constantinescu de la “Snuff Mixtudio”, iar partea vizuală este acoperită de Dragos Ciobanu de la “Design By Dragosh”.

Piesa și versurile au fost compuse în întregime de catre mebrii trupei.

Versurile reprezintă o tematică foarte întunecată și profundă, cu care din păcate, foarte mulți dintre noi ne întâlnim în viața de zi cu zi, fiind vorba despre suicid, depresie și dependență de cineva sau ceva ce îți aduce doar răul. Dorim să menționăm că nu promovăm nicidecum acest lucru, ci din contră mesajul nostru este să ne trezim, deoarece împreună putem trece peste orice.

TRENDING: Galerie Foto – Crazy Town, Recycle Bin, Brute Live At Quantic

Reverse The Moment s-a înființat în anul 2016 la Oradea și inseamna Bogdan Hasas (chitara ritm si voce principala), Denis Olar (chitara lead), Gabor Makra (bas si voce secundara) și Edmond Kulcsar (tobe si voce de funal).

Trupa a lansat primul E.P. oficial “Empty Words” în anul 2020, bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea fanilor, în special cu piesa “Suffocating”, pentru care a fost lansat și un videoclip.

Linkuri aditionale:

https://www.facebook.com/reversethemoment

https://www.instagram.com/

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

carturesti.ro

Lasă un răspuns