Petre Ionuțescu prezintă Dance in Blue – Live at 3 Ape

Petre Ionuțescu prezintă Dance in Blue – Live at 3 Ape

In data de 5 septembrie 2020 a avut loc un concert in premiera pe o scena plutitoare aflata in mijlocul lacului 3 Ape din comuna Brebu Nou. Evenimentul inedit a fost organizat de Asociatia 3 Compas si a constat intr-un recital solo de trompeta acompaniata de alte intrumente sustinut de Petre Ionutescu aka Trompetre

Ieri 19 martie s-a lansat videoclipul piesei “Dance in Blue”, care reprezinta un fragment vizual preluat din experiența întregului concert. In prezent se lucreaza la definitivarea albumului audio integral “Murmur 3 Ape” ce va aparea in viitorul apropiat. 

Humanitas Fiction

Petre Ionutescu, cunoscut si sub numele de Trompetre, este trompetist, artist multi-instrumentist, compozitor si producator muzical. Este membru fondator al formatiilor Funky Growl, Blazzaj si fondator al asociatiei Romanian Brass Society. A colaborat cu diversi artisti de pe scena muzicala romaneasca: Alexandrina, Subcarpati, Negura Bunget, Thy Veils, Makunochi Bento si altii. Pe plan solo a devenit cunoscut datorita proiectului Trompetre, cu care a lansat in 2016 albumul “Maria Radna Live”.

https://www.facebook.com/petre.ionutescu

https://petreionutescu.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/petreionutescu/

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Petre Ionuțescu prezintă Dance in Blue – Live at 3 Ape

Lasă un răspuns