GUILTY hipnotizează publicul cu noul single "Illusions never die"

GUILTY hipnotizează publicul cu noul single “Illusions never die”

Trupa de rock alternativ formata din 2 români și 2 sud americani, revine cu un un nou single puternic.

După materialul de debut „A long way to nowhere EP”, stilul muzical al celor patru a evoluat iar direcția muzicala este mai bine conturată și mai directă. Orice trupă își caută identitatea iar Guilty au găsit-o și o pun în valoare cu noul single “Illusions never die”.

Îmbinând curentul post-punk cu ritmurile pulsante ale muzicii disco, „Ilusions never die” este o piesă puternică și ritmată ce îndeamnă un dans frenetic și o stare de bine, mult râvnită în această perioadă.

Versurile piesei reprezinta un poem ce descrie o călătorie către speranță și încrederea în sine. Acest pozitivism este o caracteristică constanta a trupei ce se regăsește în toate piesele iar în vremurile pe care le trăim acum probabil este nevoie de o atitudine pozitivă mai mult ca niciodată.

TRENDING: CRO-MAGS a lansat clipul pentru piesa ‘Life On Earth’

Caracterizându-se printr-un sunet mai matur, în ceea ce privește compoziția și producția muzicala, Guilty este acum pe drumul către recunoașterea publică. Pe noul material o sa auziti influențe atât din rock-ul alternativ cât și curentul post-punk (Joy Division, The Smiths, Interpol, U2, Placebo sau Kings Of Leon).

Videoclipul piesei a fost filmat în studioul IV Metal Foundry, din București, în timpul înregistrărilor pe care trupa le-a întreprins pentru primul album (material ce urmează să fie lansat anul acesta). Videoclipul a fost realizat de artistul român Dhope Design, artist ce a mai lucrat în trecut cu trupa pentru videoclipul “She’s playing with my mind”.

Ilusions never die” este disponibilă în format digital pe toate platformele online ale formației.

Watch & Listen “Illusions never die”

www.illusions.guiltyband.com

Follow GUILTY:

www.facebook.com/guiltybandrock

www.instagram.com/guilty_band

www.guiltyband.bandcamp.com

www.spoti.fi/3tftagK [Spotify]

www.bit.ly/2OSu6IJ [Youtube]

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

carturesti.ro

Un gând despre “GUILTY hipnotizează publicul cu noul single “Illusions never die”

Lasă un răspuns