Disturbed anunță anularea turneului de aniversare de 20 de ani "The Sickness'"

Disturbed anunță anularea turneului de aniversare de 20 de ani “The Sickness'”

Într-o nouă declarație, trupa Disturbed a anunțat oficial că turneul de aniversare a 20 de ani de la lansarea albumului “The Sickness’“, care fusese programat pentru 2021, a fost anulat din cauza problemelor de logistică, legate de restricțiile COVID-19 la evenimente.

Card

Turneul în care se sărbătoarea două decenii de la lansarea albumului de debut, a fost amânat și anul acesta din cauza pandemiei, care a pus întreaga industrie muzicală într-un impas fără precedent.

Albumul “The Sickness” a fost lansat pe 7 martie 200 și a propulsat trupa Disturbed în topuri cu melodii ca “Down With the Sickness” și “Stupify“. Ambele piese au fost stâlpi de rezistență în setlist-urile trupei.

TRENDING: Cele mai bune albume ale anului 2000 şi muzica ce ne-a schimbat viziunea şi poate viaţa

Toate concertele din acest turneu au fost reprogramate, cu exceptia datei pentru Chula Vista, California. Deținătorilor de bilete pentru acel eveniment li se va rambursa automat banii. Toate biletele achiziționate pentru celelalte concerte sunt înca valabile.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

lensa.ro

Lasă un răspuns