Bruce Springsteen fost trimis în instanță pentru conducerea sub influența alcoolului

Bruce Springsteen fost trimis în instanță pentru conducere sub influența alcoolului

Iconicul star rock Bruce Springsteen a apărut recent în fața unei instanțe de judecată, după ce a fost arestat în noiembrie 2020 pentru conducere în stare de ebrietate și în timp ce două dintre acuzațiile majore au fost respinse, Springsteen a pledat vinovat pentru a treia.

Bruce Springsteen este unul dintre cele mai cunoscute staruri rock dint toate timpurile și cariera lui se întinde pe parcursul a cinci decenii. La fel ca mulți artiști din industria rock, Springsteen a declarat într-un interviu ca are ceva probleme de personalitate și a confirmat că a făcut terpie aproape treizeci de ani.

Sapiens. Scurta istorie a omenirii
Sapiens. Scurta istorie a omenirii
YUVAL NOAH HARARI

Cu toate acestea se pare că nu poți opri tot timpul acea pesonalitate care încalcă reguli, deoarece în noiembrie 2020 a fost arestat de poliție pentru conducere sub influența alcoolului în New Jersey. Au fost plasate trei acuzații împotriva lui și anume: conducerea unui vehicol sub infuența alcoolului, conducere imprudentă și consum de băuturi alcoolice în locuri publice.

Pe 14 noiembrie Springsteen era pe motocicletă, pe New Jersey’s Gateway National Recreation Area, când a fost recunoscut de doi fani care i-au și oferit niște shoturi. Acesta a acceptat invitația și a baut cu ei două shoturi de tequila, ceea ce mai târziu a dus la arestarea lui câteva minute mai tarziu.

TRENDING: Galerie Foto – Crazy Town, Recycle Bin, Brute Live At Quantic

La sfarsitul lui februarie, Springsteen a apărut în instanță împreună cu avocatul său iar până la sfârșitul procesului, două acuzații au fost respinse, deoarece nu avea antecedente de genul din 1973, când a mai fost o datp arestat și in plus avea în sange 0.2, care este sub limita legală. Springsteen a pledat vinovat pentru a treia acuzație, de consum al bauturilor alcolice în locuri publice fiind amendat cu 540 de dolari.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.