Toboșarul Exploited, Wullie Buchan a fost internat în spital în urma unui atac de cord

Toboșarul Exploited, Wullie Buchan a fost internat în spital în urma unui atac de cord

William “Wullie” Buchan toboșarul legendelor punk Exploited a fost internat în spital în urma unui atac de cord. Trupa Exploited și-au anunțat fanii cu privire la problemele de sănătate ale colegului lor pe Facebook, în timp ce vocalistul Walter “Wattie” Buchan așteapta la spital noi vești despre starea fratelui său.

Casti Audio In-Ear, Skullcandy Sesh, True Wireless, Bluetooth, Black
Cel mai bun preț: Casti Audio In-Ear, Skullcandy Sesh, True Wireless, Bluetooth, Black

Problemele cardiace par să se țină lanț în familia Buchan, deoarece Wattie a suferit și el un atac de cord în timp ce era pe scenă cu cei de la Exploited în 2014. Se întâmpla în timpul unui concert în Portugalia. Wattie a fost internat a doua oră în 2017 pentru „ o afecțiune cardiacă foarte gravă” în timp ce se afla în Belgia. Ptrivit colegilor de trupă, in 2017 Wattie aproape a murit” atunci.

“Trimitem cele mai bune urări lui Wullie Buchan” a scris Wattie pe Facebook. “Bateristul nostru și fratele meu a suferit un atac de cord. Acum sunt la spital și aștept vești în privința stării sale de sănătate.”

TRENDING: Luna Amara – Din cercuri Live Limited Edition in Club Control Bucuresti

În urma cu un an, trupa Exploited a continuat turneele în ciuda începutului pandemiei COVID-19. Trupa punk a cântat cu succes în Noua Zeelanda în perioada 19-15 martie înainte de a fi obligată să își anuleze restul concertelor din Australia mai târziu în lună.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

lensa.ro

Lasă un răspuns