Pussy Riot lansează clipul pentru piesa “Panic Attack”

Pussy Riot lansează clipul pentru piesa “Panic Attack”

Provocatoarele punkiste Pussy Riot au lansat clipul pentru melodia “Panic Attack” care prezintă o hologramă a vocalistei Nadya Tolokonnikova.

Aceasta este cea mai nouă lansare de pe noul EP intitulat tot Panic Attack. Acesta dispune de trei melodii care deocamdată pot fi difuzate doar ca single-uri separate.

“‘PANIC ATTACK’ s-a născut ca urmare a faptului că mă uit 24 de ore la un perete din cauza pandemiei, simtindu-mă 100% neajutorată. Încercam să scriu ceva înălțător pentru a încuraja oamenii să treacă de vremurile grele. Doar că eșuam din ce inc e mai mult. În mod magic, mai apoi mi-am dat voie să fiu sincera, și să scriu despre disperarea pe care o trăiam, am scris melodia în jumatate de ora.

“Depresia este boala secolului 21 și asta arată că este ceva stricat la modul cum ne tratăm unii pe alții. Videoclipul „PANIC ATTACK” reflectă la obiectivarea ființei umane, singuratate, deconectarea de la mediul inconjurător care ne determină să ne simțim mici și neputinciosi. Și noi ne-am facut-o cu mâinile noastre – de aceea la sfârșit mă lupt cu clona mea

TRENDING: Video: Lars Ulrich (Metallica), Joe Berlinger și Alexandru Nanau discută despre filmul „Colectiv”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns