Corey Taylor reacționează la faptul că Gen Z încearcă să îl anuleze pe Eminem

Este Corey Taylor pregătit să se i-a la trânte cu „cancel culture” și „perpetua indignare internetică„? Vocalistul Slipknot și Stone Sour își pune cap la cap ideile pentru umrătoarea sa carte și într-un nou interviu , Taylor a declarat că avem de-a face „epoca scandalurilor social-media și a indignarii„. Și pe bună dreptate!

Discutând cu Matt Pinfield, artistul a adus în discuție recenta controversă legată de niște versuri ale lui Eminem despre Rihana. Invocând câteva lucruri din istorie, rockerul și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu forma de control ce se practică pe internet în zilele noastre și că ar putea duce la o formă de cenzură dominantă.

titlu promotie

Vezi interviul complet mai jos.

„Tohmai citeam zilele trecute, despre modul în care Gen Z încearcă să îl anuleze pe Eminem din cauza unor versuri ce se află într-o melodie cântată alături de Rihana.” a declarat Taylor. „Și ma gândeam – frate chiar acolo am ajuns? Adică mai avem puțin și ne întoarcem la procesul vrajitoarelor din Salem. Ne întoarcem în anii ’20 unde KKK era o forță politică. Condamnați oamenii fără vreun context anume și fără raționament.”

El a continuat: „Pentru mine acest lucru este foarte periculos – atunci când o mulțime decide să nu mai exiști. Este Cezar la Colosseum. Este foarte periculos. Nivelul de cenzură pe care încep să îl vad – și nu spun că nu s-au spus lucruri jignitoare câteodată. Cu toate acestea reversul medaliei este că în zilele noastre nu mai poți face nici macar o glumă, chiar și în cele mai curate situații.

Trending: Video: Metallica rupe piesa „Battery” Live la The Late Show With Stephen Colbert

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic