Festivalul Ro0ck in Rio 2021 a fost anulat

Festivalul Rock in Rio 2021 a fost anulat

Alt mare festival a fost anulat pe 2021. Organizatorii Rock in Rio au dezvăluit că evenimentele nu vor mai avea loc anul acesta.
Roberta Medina, vicepreședinte a organizației Rock in Rio, a emis un mesaj video în care a vorbit despre ediția din Lisabona.

“Am lucrat foarte mult în ultimele 11 luni împreună cu autoritațile și cu partenerii noștri pentru a crea o posibilitate să facem ca ediția festivalului din iunie să aibe loc. Din păcate, suntem încă în stare de urgență și nu putem vedea cum am putea să organizăm un eveniment de asemenea dimensiuni, cu caracteristicile originale în contextul în care ar trebui să începem construcția lui de pe acum.” a explicat ea. “Deci cu durere în suflet trebuie să comunicăm, că am luat decizia de a amâna din nou ce-a de-a 9-a editie Rock in Rio Lisabona. Noile date ale festivalului sunt 18,19, și 26 iunie 2022.”

Trending: Chop Suey de la System of a Down votată cea mai tare piesă a secolului XXI

Biletele deja cumpărate sunt valabile pentru ediția din 2022.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns