Chop Suey de la System of a Down votata cea mai tare piesă a secolului XXI

Chop Suey de la System of a Down votată cea mai tare piesă a secolului XXI

Cu toții am făcut asta, în baruri cu o halbă de bere în mână sau la o întânlire pe Zoom, discutând despre marile întrebări ale vieții. Există viață pe alte planete? Există Dumnezeu? Care este cea mai tare melodie metal din secolul 21?

Cu primele două nu vă putem ajuta dar avem un raspuns difinitiv pentru a treia. Cel mai recent numai din revista Metal Hammer prezintă un rezumat cu cele mai tari piese metal din secolul 21.

Pentru a se asigura că lista a fost cât se poate de științifică, revista a făcut un poll printre sciitori, muzicieni și cititori, au analizat răspunsurile și le-au transformat într-o listă cu melodiile ce au definit secolul 21.

Bineînțeles ceva a trebuit să iasă la iveală. Și în ciuda concurenței puternice din partea unor trupe precum Slipknot, Ghost, Trivium, Deftones plus multe altele, piesa câștigătoare este…

System of a Down – Chop Suey!

Corect. Deja clasica piesa din 2021 a înregistrat peste 1 miliard de vizualizari pe youtube, 600 de milioane de ascultări pe Spotify și este una dintre puținele piese care unește fani din întreaga lume.

Cu această ocazie cei de la Metal Hammer au discutat cu chitaristul de la System of a Down, Daron Malakian despre piesa care a dat lovitura de la începuturile sale umile ,până la statutul de ceal mai tare piesă și cea mai bună piesă metal din secolul XXI.

“Mă face să mă simt mândru ca ceea ce facem, înca ne susține și că oamenii încă rezonează cu acțiunile noastre.” spune Daron. “Dar este amuzant faptul că această piesă cu care am avut impact atât de mic la început, a devenit un lucru fără de care oamenii nu își pot imagina viața. Acest lucru este foarte special pentru mine.”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

consumer.huawei.com