S-a aflat cauza morții lui Alexi Laiho de la Children of Bodom

S-a aflat cauza morții lui Alexi Laiho de la Children of Bodom

Cauza morții co-fondatorului Children of Bodom, Alexi Laiho a fost dezvăluita de văduva și de fosta colegă din trupa Synergy, Kimberly Goss. Ea a declarat că raportul criminalistic confirmă faptul că muzicianul a murit din cauza “unor probleme ale ficatului și pancreasului cauzate de consumul de alcool” și ca avea în sange “un cocktail de analgezice, opioide și medicamente pentru insomnie”.

Laiho a decedat în casa lui din finlanda pe 29 decembrie anul trecut, deși vestea morții sale a apărut la începutul aului 2021, unde s-a observat că rockerul se luptă de mult cu probleme de sănătate.

In luna martie, toate titlurile Nemira sunt in campania 2+1 GRATUIT.

Goss, cu care Laijo era încă casatorit conform cu legislația finlandeză înainte de moartea sa (cei doi s-au despărțit și Laiho s-a căsătorit cu Kelli-Wright Laiho deși cele două părți contestă acest statut), a declarat că are dreptul legal la raportul criminalistic.

În postarea sa, Goss a declarat “pierderea acestui suflet extraordinar și talentat“, adăugând că moartea sa “putea fi prevenită“. Apo a susținut o pledoarie pentru cei ce se luptă cu abuzul de substanțe.

“Dacă oamenii încearcă să vă ajute, amintiți-vă că o fac din dragoste și îngrijorare, așa că vă rog să nu-i îndepărtați”, a adaugat Goss continuând. Vă rugăm să nu va înconjurați de profitori, ce încearcă să vă atragă în sfera dependenței. Această poveste este dovada că nimeni nu este invincibil.”

După destramarea trupei Children of Bodom in 2019 , ca urmare a plecării simultane a membrilor co-fondatori Henkka T. Blacksmith, Janne Wirman și Jaska Raatikainen, Laiho a format Bodom After Midnight, care a anunțat EP-ul Paint the Sky With Blood la câteva săptămâni dupa moartea sa. Grupul a avut un singur concert pe 23 octombrie 2020.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro