Trupa Grohot lansează primul lor EP

Trupa Grohot lansează primul lor EP

Trupa românească Grohot lansează primul lor EP, “Creatio ex Nihilo”. Formația a dorit să incorporeze în această lucrare o multitudine mituri și simboluri atât din folclorul românesc, cât și din cultura universală.

In perioada 2 – 31 martie 2021 desfasuram o campanie speciala cu reduceri de pana la 2500 lei la aparatele foto Nikon Mirrorless si DSLR, obiectivele NIKKOR si bliturile SPEEDLIGHT.

Materialul discografic are ca titlu o piesă reprezentativă pentru estetica proiectului, “Creatio ex Nihilo“, din latină “Creație din nimic“. Acest titlu este și o referință la procesul creativ al materialului, deoarece membrii trupei au început cu un număr foarte limitat de echipament într-o cameră de apartament.

Estetica EP-ului este una întunecată, agresivă, cu puține momente de răgaz până la reînceperea energiei brute. Piesele conțin riff-uri tremolo și secvențe cu influențe de thrash metal cu un BPM ridicat, iar vocalele rămân la fel de agresive pe toată durata materialului.

Artwork-ul este realizat de Maria Zaharia, și înfățișează unul din personajele EP-ului.

Galerie Foto – Omul cu Sobolani Silent Concert Live at J’ai Bistrot Bucuresti

Albumul va putea fi ascultat pe toate platformele de streaming (Spotify, Apple Music, ITunes, Deezer etc.) Bandcamp, iar pe YouTube poate fi găsit pe canalul Black Metal Promotion II:

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns