Locatiile pentru evenimente din New York se vor redeschide la capacitate redusa din luna aprilie

Locațiile pentru evenimente din New York se vor redeschide la capacitate redusă din luna aprilie

În urma știrii că statele Texas și Mississippi își vor ridica regulile pentru purtarea măștii obligatorii și vor permite companiilor să funcționeze din nou la capacitate maximă, avem o altă actualizare pentru restricțiile COVID-19 din New York. Guvernatorul Andrew Cuomo a permis ca locurile unde se desfasoară evenimente muzicale să funcționeze la capacitate limitată începând din luna aprilie.

titlu promotie

Cuomo a dat o declarație pe 3 martie, prin care susține că locurile de divertisment și arte se pot deschide și funcționa la capacitate de 33% începând cu data de 2 aprilie. Evenimentele interioare vor avea permisiunea de a gazdui 100 de persoane sau 150 dacă oferă teste COVID tuturor oaspeților. Evenimente în aer liber au voie să aibe 200 de participanți iar această limită se ridică la 200 dacă testele COVID-19 sunt administrate tuturor.

Video: Beavis and Butt-Head anunță un nou film

Cu toate acestea unele locații nu consideră că merită din punct de vedere financiar să organizeze evenimente cu o capacitate atât de redusă. „Chiar și 50% ar fi dur pentru noi”, a declarat Michael Swier proprietarul Bowery Ballroom și Mercury Lounge.
Luna trecută Cuomo a dat și stadioanelor și arenelor din New York posibilitatea de a deschide cu o limită de capacitate de 10%, cu restricțiile și practicile de ditanțare socială în vigoare.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic