Trupa Subliminal Damage a lansat clipul pentru piesa "Shattered Dream"

Trupa Subliminal Damage a lansat clipul pentru piesa “Shattered Dream”

Trupa ieșeană de prog metal lansează primul lyric video din palmaresul său, pentru prima piesă compusă în formula Subliminal Damage. Videoclipul a fost filmat și editat de graficianul Andrei Modoranu, responsabil de imaginea trupei: logo, tricouri și artwork-ul albumului.

Despre noul videoclip trupa spune: “Cu toții am avut o lungă pauză în care am fost nevoiți să ne reinventăm, adaptăm, să ne bucurăm de lucrurile mici, să retrăim momentele bune din trecut, pentru a găsi forța de a continua să facem ceea ce ne place să facem. Prin ce trece omenirea acum, deși dificil de absorbit, nu este cu totul neașteptat. Despre asta am vorbit și în versurile primului nostru album. Așadar această lansare este o reîntoarcere la vremurile obișnuite, mai bune. Enjoy, like, share, make the world a better place.”

Subliminal Damage este o trupă metal înființată în Iași în anul 2012 de către Vlad (chitară) și Mircea (bass), ambii activând anterior în trupa Almost in Range (heavy-thrash), cărora li s-a alăturat Cosmin Isar, un toboșar ce activase deja într-o serie de trupe ieșene precum: Rug (black), Open Fire (death metal), Blues Warriors (blues rock). Stilistic, trupa abordează o combinație de thrash metal cu elemente death și câteva nuanțe progresive, printre înfluențele principale regăsindu-se: Mastodon, Death, Gojira, Tool. Trupa a participat la o serie de evenimente cu tradiție, cum ar fi festivalurile concurs: Rock’N Iași sau Posada Rock unde a reușit să se claseze pe locul al II-lea în 2013, respectiv 2014. Au urmat apoi o serie de concerte prin toată țara alături de trupe din underground-ul românesc cum ar fi: Untold Faith, Vespera, White Walls, Taine, Target, Truda, Kistvaen, Breathelast, Masked Toys, Addiction, dar și alături de trupe internaționale precum: Jinjer, Port Noir, Lo!

Galerie Foto – Omul cu Sobolani Silent Concert Live at J’ai Bistrot Bucuresti

Pe lângă piesele proprii care pot fi ascultate pe primul album lansat în 2015, intitulat “EVO”, Subliminal Damage a avut și o serie de concerte tribut Tool ce au avut dedicată o seară a festivalului Rock’N Iași și o reprezentație la București în cadrul primului eveniment Progressive Soldiers.

Facebook page: https://www.facebook.com/SubliminalDamage/

Bandcamp page: https://subliminaldamage.bandcamp.com/releases

Ce ne facem, dom'le, cu influencerii astia?
Cristian China-Birta (Chinezu) este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din digitalul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în marketing, social media, blogging, dar mai ales consultanță cu privire la campaniile cu influenceri.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns