BEHEMOTH lucrează la nou album și pregătește aniversarea de 30 de ani

BEHEMOTH lucrează la nou album și pregătește aniversarea de 30 de ani

Frontmanul BEHEMOTH, Adam „Nergal” Darski, a confirmat către Summa Inferno că el și colegii săi lucrează la următorul material de după albumul „I Loved You At Your Darkest” din 2018. „Lucrurile se intamplă, ca să zic așa.” a declarat el (a se vedea clipul mai jos).

Unde crezi că găsești cele mai bune prețuri la laptopuri de top?

„Lucrăm din greu, dar nu ne grabim, pentru că deocamdată nu există încă luminița de la capătul tunelului. și nu vreau să stric nimic dar cred că nu vor avea loc turneee nici anul acesta. Mi-aș fi dorit să se poată face, dar nu cred. Asta e părerea mea. Sper să mă înșel. Dar dacă am dreptate, te poți aștepta la materialele noi în abia în 2022. Poate noul album ME AND THAT MAN [proiectul folk a lui Nergal] va fi lansat mai târziu în cursul acestui an și probabil după va urma albumul BEHEMOTH. Dar avem niște ași în mânecă. Si chiar dacă nu vom lansa încă materiale noi, sărbătorim 30 de ani de activitate – aniversarea BEHEMOTH și evident vom aduce pentru voi câteva lucruri minunate. Deci da, rămâneți cu ochii pe noi.

Majoritatea interviului lui Darski cu Summa Inferno s-a concentrat ascupra condamnării sale recente pentru „ofensă adusă religiei” de catre o instanță din Varsovia. Acuzațiile au rezultat dintr-o imagine pe care muzicianul polonez a postat-o pe rețelele de socializare care ilustra un picior pe imaginea Fecioarei Maria.

Darski a fost obligat să plătească o amenda în valoare de 15.000 de zloty (aproximativ 4.000$) și cheltuieli de judecată în valoare de 3.500 zloty (aproximativ 942 zloty). Cu toate acestea Darski a contestat hotararea și cazul este rejudecat.

Luna Amara – Din cercuri Live Limited Edition in Club Control Bucuresti

Luna trecută BEHEMOTH și-a exisns contractul cu Nuclear Blast, care va distribui de acum muzica grupului în întreaga lume, mai puțin în țara sa de origine. Formația a semnat inițial cu Nuclear Blast Europe înainte de lansarea „Evangelion” din 2009, dar următorul lor album va fi primul lansat cu casa de discuri globală.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

3 gânduri despre “BEHEMOTH lucrează la nou album și pregătește aniversarea de 30 de ani

Lasă un răspuns